Jak vybrat jídelní stoly, které zapadnou do dekoru vaší restaurace

Designové hotelové a restaurační stoly v AKCI

Jak vybrat jídelní stoly, které zapadnou do dekoru vaší restaurace

Pokud vlastníte nebo provozujete restauraci, víte, že výběr správných jídelních stolů může dokonale doplnit celkový vzhled a atmosféru vašeho podniku. Zde je několik tipů, jak si vybrat ty správné stoly, které nejenže zapadnou do dekoru vaší restaurace, ale i nadchnou vaše hosty.

1. Zvažte styl restaurace – Pokud má vaše restaurace moderní dekor, stoly s minimalistickým designem a kovovými prvky mohou být to pravé. Pokud máte rustikální dekor, klasické dřevěné stoly budou dokonalou volbou.

2. Zvažte velikost prostor – Větší restaurace mohou pojmout i větší stoly, zatímco menší restaurace se budou lépe hodit menší stoly. Myslete také na to, že stoly by měly být dostatečně daleko od sebe, aby hosté mohli snadno projít a pohybovat se po restauraci.

3. Zvažte materiál – Materiál stolu může také hrat důležitou roli. Zvažte například, jak snadno se stoly udržují – lakování proti poškrábání může být pro vytírání vytíracímu personálu velkou výhodou.

4. Zvažte pohodlí zákazníků – Samozřejmě, hlavním účelem stolů v restauraci je poskytnout hostům pohodlí. Zvažte pohodlnost křesel, a také výšku stolu – aby se jídlo snadno jelo a obsluha mohla úspěšně servírovat pokrmy.

5. Všimněte si detailů – Drobnosti jako jsou stolní ubrusy, osvětlení a dekorace mohou být důležité, aby se stoly sladily s celkovým vzhledem vaši restaurace.

Doufáme, že vám tyto tipy pomohou vybrat perfektní jídelní stoly pro vaši restauraci.

restaurační stoly

Jak vybrat jídelní stoly, které zapadnou do dekoru vaší restaurace

Zvažte velikost místnosti a počet hostů

Při výběru jídelních stolů pro vaši restauraci je důležité zvážit velikost místnosti a počet hostů, které bude vaše restaurace obsluhovat. Vybírejte jídelní stoly, které jsou dostatečně prostorné a umožní hostům pohodlně se posadit a jíst.

Zvažte styl vaší restaurace

Styl vaší restaurace má také velký vliv na výběr jídelních stolů. Pokud máte moderní restauraci, můžete zvolit stoly s jednoduchým designem a kovovými nohami. Pokud je vaše restaurace více tradiční, můžete zvolit stoly s dřevěnými nohami a klasickým designem.

Zvažte materiál

Materiál jídelních stolů by měl být vybrán tak, aby zapadal do dekoru vaší restaurace a aby byl snadno udržovatelný. Vybírejte stoly vyrobené z kvalitních materiálů, jako jsou dřevo, kov nebo sklo.

Doplňte stoly s odpovídajícími židlemi

Pro dokonalé sladění dekoru vaší restaurace vyberte židle, které odpovídají stylu a materiálu zvoleného pro jídelní stoly. Důležité je také zvolit židle, které jsou pohodlné a ergonomicky navržené.

Shrnutí

Výběr jídelních stolů pro vaši restauraci není snadný úkol. Je důležité zvážit velikost místnosti, počet hostů, styl a materiál, aby stoly zapadly do dekoru vaší restaurace. Vždy vybírejte kvalitní materiály a doplňujte stoly odpovídajícími židlemi.

Tento blogový příspěvek byl vytvořen s inspirací z tohoto amerického zdroje o výběru jídelních stolů pro restaurace.

stoly

Designové hotelové a restaurační stoly v AKCI





Restaurační jídelní stoly pro vaši restauraci


Restaurační jídelní stoly pro vaši restauraci

Vybírání správných jídelních stolů a židlí pro vaši restauraci může být zábavné a zároveň náročné. Musíte vzít v úvahu nejenom estetiku, ale také pohodlí vašich hostů a prostorové podmínky. Proto jsme vám připravili několik tipů, na co si dát pozor při nákupu jídelních stolů pro vaši restauraci.

Typ stolu

Prvním krokem při výběru správného typu stolu pro vaši restauraci je určení, jak slouží. Pokud se bude používat pro rychlé občerstvení nebo kávu, stolu stačí být menší velikosti. Na druhou stranu, pokud se bude prodlužovat a používat pro velké rodinné oslavy, je nutné mít stůl většího rozměru.

Design stolu

Design jídelních stolů pro vaší restauraci by měl být sjednocený a zapadat do celkového vzhledu vaší restaurace. Můžete si vybrat moderní, minimalistický design nebo klasický styl. Důležité je, aby stůl podtrhoval celkovou atmosféru vaší restaurace.

Podvozek stolu

V neposlední řadě byste si měli dát pozor na podvozek stolu. Existují dva nejčastější typy podvozků: čtyřnožový a sloupový. Čtyřnožový podvozek bývá stabilnější, zatímco sloupový podvozek umožňuje uklidit více stolů na menší ploše.

Správná volba jídelních stolů pro vaši restauraci je klíčová pro to, aby se vaši hosté cítili co nejpohodlněji a aby vaše restaurace působila harmonicky. Pokud hledáte inspiraci, podívejte se na tento článek, který pojednává o designu interiéru v restauracích v USA.



Jak vybrat jídelní stoly, které zapadnou do dekoru vaší restaurace?

Zvažte velikost stolu

Nejprve si promyslete, kolik lidí by měl jeden stůl pojídat a jaký prostor pro to máte k dispozici. Rozhodněte se, zda chcete menší stoly pro intimní atmosféru, nebo větší stoly pro větší skupiny.

Zohledněte styl vaší restaurace

Vyberte jídelní stoly, které odpovídají stylu vaší restaurace. Pokud máte moderní interiér, zvolte stoly s čistými liniemi a minimalistickým designem. Pokud se jedná o tradiční restauraci, zvažte klasické dřevěné stoly.

Vyberte správný materiál

Zvažte, jaký materiál stolů se nejvíce hodí do vaší restaurace. Pokud máte moderní nebo průmyslový interiér, zvolte stoly z kovu nebo skla. Pokud máte tradiční interiér, vyberte dřevěné stoly.

Zvažte pohodlí vašich zákazníků

Ujistěte se, že stoly jsou dostatečně pohodlné pro vaše zákazníky. Zvažte výšku stolu a ergonomii židlí. Také zohledněte, zda stoly vyhovují zákazníkům se zvláštními potřebami, jako jsou například vozíčkáři.

designový nábytek

Jak vybrat jídelní stoly, které zapadnou do dekoru vaší restaurace

  • Zvažte styl vaší restaurace
  • Vyberte barvu a materiál, který odpovídá dekoru
  • Zvažte počet hostů a prostor, který máte pro stoly
  • Vyberte stoly, které jsou praktické pro vaše potřeby
  • Vyberte kvalitní a odolné stoly, které vám vydrží dlouho

Designové hotelové a restaurační stoly v AKCI

Kategorie – zařízení