Nový design pro nový domov – Inspirativní nábytek od Designový nábytek

Designový nábytek v AKCI

Nový design pro nový domov – Inspirativní nábytek od Designový nábytek

Pokud hledáte nový a inspirativní nábytek pro váš domov, můžete se spolehnout na Designový nábytek. Naše produkty jsou navrženy s ohledem na moderní způsob života a aktuální designové trendy.

Nabízíme širokou škálu nábytku pro vaši ložnici, obývací pokoj nebo jídelnu. Každý kus je vyroben s nejvyšší kvalitou a pozorností k detailům, aby splnil vaše nároky na styl a pohodlí.

S naším nábytkem můžete vytvořit nový design pro váš domov a vytvořit prostředí, které vám bude inspirativní a příjemné. Vyberte si z naší široké nabídky a objednejte si nábytek od Designový nábytek ještě dnes.

designový nábytek





Nový design pro nový domov – Inspirativní nábytek od Designový nábytek


Nový design pro nový domov – Inspirativní nábytek od Designový nábytek

interiér

Úvod

Po letech, kdy se mnoho lidí radovalo z minimalismu a jednoduchosti v interiérovém designu, přichází nová doba. Lidé se začaly více zajímat o zcela nové postupy a nápady. Vedle tradičních a neoklasických interiérových prvku se stávají docela moderní a naprosto originální designerů.

Zajímavé novinky na trhu

Vedle tradičních součástek jako pohovky, postele a židle, se na trhu objevují mozaiky a zaoblené prvky. Některé kusy působí jako by byly vyřezány z jednoho kusu kamene nebo jako by byly namalovány přímo do prostoru.

1. Křesla

Jedním z nejoblíbenějších designů nábytku jsou křesla. Křeslo je stále důležitým prvkem interiéru, a proto se neustále mění. V poslední době se objevili nové verze křesel, včetně křesel zvyšujících produktivitu, relaxační křesla, ale i designová křesla, která jsou oblíbená pro svoji funkčnost a krásu.

2. Osvětlení

Osvětlení je nejzákladnějším prvkem každého interiéru. Minimální osvětlení už nestačí, rádi si zkrátka dopřejeme krásné světlo, které perfektně zpracuje celou atmosféru místnosti. Dnes stavební desky, výplně ze skla, zářivky nebo LED diody využívají nejnovější technologie ve světlu.

3. Barvy

Od té doby, kdy byly interiéry plné tmavých barvách, se situace radikálně změnila. Dnes se domy a byty zdobí především se světlymi a jemnými barvami. Barvy chvátají a mění se, každá sezona má své trendové barvy a není výjimkou, že některé barvy se do designu vracejí po letech a opětovně jsou in.

Nábytek je nejvýznamnějším prvkem v každém interiéru a designový nábytek a doplňky poskytují neuvěřitelnou škálu nových a inovativních konceptů a nápadů, které mohou transformovat váš domov na mnohem líbivější a funkčnější místo.

Chcete-li se dozvědět více o tom, jak použít designový nábytek, navštivte tento web a získejte inspiraci a rady od designérů z celého světa.


designová sedačka

Designový nábytek v AKCI




Designový nábytek: 10 inspirativních kousků pro moderní interiéry

Designový nábytek: 10 inspirativních kousků pro moderní interiéry


1. Křeslo Eames Lounge Chair

Křeslo Eames Lounge Chair: populární kousek vyrobený americkými designery Charlesem a Rayem Eamesovými je základem každého moderního interiéru. zdroj

2. Plněná pohovka Zakuna

Plněná pohovka Zakuna od značky Moroso Italia je nejlepší volbou pro ty, kteří hledají vysoký komfort se stylovým designem.zdroj

3. Konferenční stůl Saarinen Tulip

Konferenční stůl Saarinen Tulip od značky Knoll International, navržený finským designérem Eero Saarinenem, je nejoblíbenějším kouskem pro moderní interiéry.zdroj

4. Křeslo Swan

Křeslo Swan, navržené Arne Jakobsenem, je charakteristické svým elegantním designem a jedinečnou ergonomií.zdroj

5. Regál Nomad

Regál Nomad od značky Ligne Roset zaujme svým vynikajícím úložným prostorem a moderním designem.zdroj

6. Stůl Riva 1920 Earth Table

Stůl Riva 1920 Earth Table, vyrobený z přírodního dřeva, je nejlepším kouskem pro ty, kteří hledají minimalismus a jednoduchost.zdroj

7. Lampa PH5

Lampa PH5, navržená Paulem Henningem, je ideální pro ty, kteří hledají světlo, které dokonale oživí váš interiér.zdroj

8. Kovová židle Bertoia Diamond

Kovová židle Bertoia Diamond od značky Knoll International vyniká jedinečným designem a vysokou kvalitou.zdroj

9. Skříň IKEA Bestå

Skříň IKEA Bestå nabízí možnost vytvořit si svůj vlastní nábytek pomocí různých kombinací dveří, zásuvek a policek.zdroj

10. Křeslo LC4

Křeslo LC4, navržené Le Corbusierem, je ikonou moderního designu a nejlepší volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci stylu a pohodlí.zdroj


Nový design pro nový domov – Inspirativní nábytek od Designový nábytek

Co je Designový nábytek?

Designový nábytek je online obchod specializující se na moderní nábytek pro domácnosti a komerční prostory. Nabízíme kvalitní nábytek od designérů a výrobců z celého světa.

Jaké druhy nábytku nabízí Designový nábytek?

Nabízíme širokou škálu nábytku pro obývací pokoje, jídelny, ložnice, kanceláře, zahrady a další prostory. Mezi našimi produkty naleznete např. sedací soupravy, křesla, stoly, židle, skříně, postele, komody, stolky a mnoho dalšího.

Jaký je styl našeho nábytku?

Designový nábytek se zaměřuje na moderní nábytek s nadčasovým designem. Nabízíme produkty od významných světových návrhářů, kteří sází na kvalitu, originálnost a praktičnost. Nábytek Designový nábytek se hodí pro ty, kteří chtějí své prostory oživit a dodat jim neotřelý šmrnc.

Jaká je kvalita našeho nábytku?

Designový nábytek dbá na kvalitu a výběr jen těch nejlepších materiálů. Nabízíme produkty od renomovaných značek z celého světa, které jsou dlouhodobě prověřené a splňují nejvyšší kritéria kvality.

Jak probíhá objednávka a dodání nábytku?

Objednávku můžete provést online na našich stránkách. Po obdržení objednávky ji co nejdříve zpracujeme a zboží odešleme k vám. O dodání budete informováni e-mailem či telefonicky. Dodání nábytku závisí na dostupnosti produktu, ale snažíme se zásilky doručit co nejdříve.

designový nábytek

Designový nábytek v AKCI

Nový design pro nový domov – Inspirativní nábytek od Designový nábytek
– Nový design pro domov – inspirativní nápady od Designového nábytku
– Zkuste neotřelé, moderní a originální kousky
– Designový nábytek je synonymem kvality a exklusivity
– Nábytek vám zaručí jedinečnost vašeho domova
– Navštivte inspirativní showroom a nechte se inspirovat
– V nabídce najdete nábytek pro obývací pokoje, kuchyně, ložnice i dětské pokoje
– Kvalitní materiály a precizní zpracování
– Dlouhá životnost a snadná údržba
– Nový design pro nový domov s Designovým nábytkem!

designový nábytek

Designový nábytek v AKCI

Kategorie – zařízení